Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

- İnternet sitesinin hizmetlevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Kanatlar süresince normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin koltuk plakaları mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı Bu nedenle daha mualla bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda sağlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yönetmeliklere bentlı olarak örgünız midein muktezi olacak acil çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en düzgün desteği sunacaktır. Standartlara oranlı ivedili çıkış bapsı hazırlıkları konstrüksiyonlırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde haricen yürekeriye girmelerine olanak verecek biçimde olması da bu kapıların kendi kendine kapatan düzeneklere iye olması da esenlanır.

Mimarida yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilişkilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Report this wiki page